tirsdag 11. desember 2007

PHI PHI



yes, hva er det å fortelle om å være på stranden?

her er det i hvert fall konge, bra sand, godt vær og stålende sol, gjennomsiktig vann, 28 grader celsius i vannet....
god utsikt, i dobbelt om ikke flere forstander... har spist ute på alle slags restauranter, har faktisk kommet til det punkt at jeg ikke er like gira på den lokalematen lenger...litt rart, har faktisk spist ris og lokal mat i nesten 3 mnd, men de siste dagene har jeg måttet ty til pizza og spagetthi... men det har vært bra greier det, selv om en kan lure om italiensk er godt i thailand... jørgen kjører hardt på thai-maten. (han har prøvd seg pizza).

dykkerkurs ja, artig det, i går var vi også fun-dive. fikk to dykk. vi har sett skilpadde, blekksprut, masse fisker, kan nevne baracuda, butterflyfish, moorish idol, longfinned et eller annet, angelfisk, nemo fant vi også (clownfish), jørgen slo til med å se leopard shark... ikke verst. fine greier.
vi tok lappen hos Viking Divers, mange svensker der (som ellers her i thailand, de er overalt). svensk intrsuktør. en av de var 30 meter under vann da tsunamien slo over her borte... de kjente bare en helt enorm strøm som slo mot de. på overflaten stod båten igjen så de kom seg i land etterpå...
hoteller og alt bygges fremdeles opp her på øya.



ja. vi var og snorkla her forrige dagen, vet ikke om jeg skrev det tidligere. vi var bl.a. ved Maya Beach, leonardo dicaprio var med i en film som ble spilt inn derfra. fint det.


koh phi phi er en øy med utrolig mange unge, hadde hørt rykter om at det var dyrt her, og det er visst dyrest i thailand, men det er helt utrolig mange unge, som er ute og reiser over lang tid. mye utesteder, men rolige kvelder tross alt, kanskje det skyldes at det er så utrolig mange dykkesjapper her. som ellers i asia; utrolig at de overlever med alle de like butikkene ved siden av hverandre. folk har ikke lyst til å sove. bort solen heller kan jeg tenke meg, ikke i sengen i hvert fall.

thaidamene er jo kjente i norge...vi har vel helst sett de berømte ladyboyene..(dvs heldigvis ikke her på koh phi phi) du tror du ser en jente, men når du nærmer det så ser og hører du at jammen meg er det en stakkars gutt...
jørgen er populær her i asia, han har forøvrig et kanskje litt for godt forhold til resepsjonisten hos oss, hun er en henne altså.

vi har selvfølgelig også fått oss litt thai-massage, eller massaaaasse som de selv sier. ju weeecome. brutalt, men godt. david ble tatt hånd om av en ungjente, tror hun var jente, hadde litt mørk stemme, men ja en jente. dette var forøvrig samme jenta som prøvde å selge sine tjenester til svein dagen før eller to dager før...

ellers så har vi jo møtt kari elise og lars fra kullet her, konge det. gøy å treffe de her i thailand, langt fra bbb og haukeland!

så må jeg jo nevne donut dama på stranden. helt fantastisk, hver eneste dag: donut donut donut! vanilla, chocolate.....strawberry-blueberry! chicken curry, peanut-coconut! jo-hoo, hello, donut donut! osv.. herlig, sykt bra donut til en billig penge. så fristende og så billig at det blir mange av dem!


ja det var jo litt det det. rosenborg trenger ett poeng i kveld. vi får se. liverpool må vinne. det skal jeg se. ellers...ikke så mye mer, hong kong venter på torsdag. blir fint å komme seg videre faktisk.

senere.

Kristian

3 kommentarer:

Martin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Martin sa...

kjenner igjen; donaut, donaut, donaut fra Ipanema i Rio. Der var det cheap drinks, cheap drinks, coca cola, fanta, coca cola, fanta, eller t-shirts, t-shirts, flamengo, botofago, fluminense, brazil, milan, osv... , og så når du endelig kjøpte en fotballdrakt; "do you wan't some weed also?"

Mari sa...

Hei Kristian! Godt à hòyre at dykk har det fint! Me koser oss her i Costa Rica, slettes ikkje verst dette livet heller. Me er sà heldige som kan reise slik! Enjoy the last days, gleder meg til à treffe deg igjen neste àr! Hels til Jòrgen og dei andre guttane. Mari