torsdag 6. desember 2007

Thailand!

Hey!
Ja da var vi kommet til thailand og har vaert her en stund...vi kom til bangkok, gjorde strengt tatt veldig lite der, kom oss videre til Phuket. foer det klarte vi aa faa kontakt med noen misjonaerer i bangkok. vi hadde for mye bagasje saa vi fikk heldigvis lagt igjen noe hos dem. takk til knut og merethe. og ellen sofie selvfolgelig som sa vi kunne kontakte dem.
ellers... joergen og jeg tok turen til phuket town. leide oss motorsykkel (scooter) og cruisa rundt paa oyen. provde aa sjekke ut hvor det var bra aa bo naar gutta kom fra norge.
vi endte opp med karon beach. strengt tatt litt for familier og generasjoner eldre enn oss, men fint sted, og 50 meter fra stranden...ikke aa klage paa det.
saa tok vi turen til Phi Phi oyene, sykt konge der, utrolig fint og rolig. bra. tok dykkerlappen! lekte oss til lappen paa tre dager. konge aa kunne vaere en time under vann uten aa maatte svomme til overflaten for luft!

saa dro vi tilbake til Phuket og tok i mot David, Svein og Arve. de kom tilslutt etter en evig lang tur fra bergen, 30 timer eller noe saant, amsterdam-beijing-bangkok-phuket....jaja, de kom tilslutt.

denne uka har vi vaert to dager pa karon og faatt litt sol, i gaar kom vi oss ut hit og i dag var vi paa snorkletur for aa bli kjent med oyene rundt her.
saa faar vi se hva som skjer de neste dagene...

kan nevne at igaar var det 80-aarsdagen til kongen her i landet. han er helt enormt populaer, alle hyller han overalt. han er ogsaa den lengst regjerende monarken i verden...saa det er jo greit. det var nesten litt religioest naar vi stod og saa paa de lokale heltene som sang og hyllet kongen sin...spesielt

ok, snakkes

1 kommentar:

Berit og Irene sa...

Høres herlig ut! Søren:) Men det er deilig å daffe rundt i Bergen også! Har til og med møtt Gunnar Bondevik. Hehe.. KOs dere videre. Gleder med massemasse til 7. januar!!!